Ons Verhaal

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij zijn als vakmensen grootgebracht. Al jaren zijn onze ouders zelfstandig ondernemer. Zij hebben een eigen autobedrijf waar al jaren hard gewerkt word om autoschades te repareren en aanpassingen te monteren. Wij hebben door de jaren heen steeds de website van hun bedrijf up-to-date gehouden met nieuwe foto's, nieuwe verhalen en veranderende producten en diensten. Zo hebben we ook gezien hoe enorm het digitale landschap door de jaren heen veranderd is. In de jaren 90 vonden we bijvoorbeeld paarse achtergronden nog heel gewoon. Tegenwoordig moet dit er toch iets beter uit zien om nog professioneel over te komen. We hebben ook gezien dat onze ouders daar helemaal geen tijd voor hebben. Zij zijn goed in het werken aan auto's, en continu mee bewegen met het dagelijks veranderende internet is simpelweg te veel werk.

De wereld veranderd

De wereld veranderd

De tijden veranderen, en als ondernemer moet je met je bedrijf mee met veel van die veranderingen. Waar vroeger het contact met de klant nog heel direct was, verwachten de mensen nu een mooie website, zodat ze eenvoudig verschillende bedrijven kunnen vergelijken. Daarnaast worden de regels rondom administratie en belastingen steeds veranderd, en de boekhouders steeds duurder. Wij komen uit een familie van kleine ondernemers. Onze ouders zijn echte vakmensen en runnen al jaren hun eigen bedrijf. Daardoor begrijpen wij dat het niet altijd eenvoudig is om als vakman mee te komen met de veranderende wereld. Dit was voor ons het teken aan de wand om ons eigen bedrijf te beginnen, met als doel om meekomen met een veranderende wereld voor u te vereenvoudigen. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met de digitale wereld. Door onze producten en diensten kan u zich kunt concentreren op uw vakmanschap.

Meer tijd voor uw bedrijf

Meer tijd voor uw bedrijf

Vakmensen moeten zich zo veel mogelijk bezig houden met hun vak. Alle randzaken, zoals administratie en een website, zijn natuurlijk wel belangrijk voor uw bedrijf, maar zouden zo min mogelijk van uw tijd moeten kosten. Op die manier bent u bezig met de zaken waar u goed in bent en uw geld mee verdient. Wij zorgen ervoor dat de randzaken gemakkelijk en snel uit te voeren zijn. Zo kunt u genieten van een zaterdag avond rust in plaats van de facturen van de afgelopen week opmaken, of nog even snel iets aan de website oppoetsen.