Ons Verhaal

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij zijn als vakmensen grootgebracht. Al jaren zijn onze ouders zelfstandig ondernemer. Zij hebben een eigen autobedrijf waar hard gewerkt wordt om autoschades te repareren en aanpassingen te monteren. Wij hebben door de jaren heen steeds de website van hun bedrijf up-to-date gehouden met nieuwe foto's, nieuwe verhalen en veranderende producten en diensten.

Zo hebben we ook gezien hoe enorm het digitale landschap door de jaren heen veranderd is. In de jaren 90 vonden we bijvoorbeeld paarse achtergronden nog heel gewoon. Tegenwoordig moet dit er toch iets beter uit zien om nog professioneel over te komen.

Hardwerkende ondernemers zoals onze ouders hebben daar helemaal geen tijd voor. Zij zijn goed in het werken aan auto's, en continu mee bewegen met het dagelijks veranderende internet is simpelweg te veel werk.

De wereld verandert

De tijden veranderen en als ondernemer kan je niet te ver achter blijven. Waar vroeger het contact met de klant nog heel direct was, verwachten de mensen nu een mooie website, zodat ze eenvoudig verschillende bedrijven kunnen vergelijken.

Wij begrijpen heel goed dat het niet altijd eenvoudig is om als vakman mee te komen met de veranderende wereld. Na een dag werken is er tijd nodig voor het gezin, de vrienden, of gewoon even tot rust komen. U heeft dan geen tijd meer over om ook nog de website op orde te brengen.

Daarom zijn wij ons eigen bedrijf begonnen, met als doel om het meekomen met een veranderende wereld voor u te vereenvoudigen. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met de digitale wereld. Door onze producten en diensten kan u zich kunt concentreren op uw vakmanschap.

Meer tijd voor uw bedrijf

Vakmensen moeten zich zo veel mogelijk bezig houden met hun vak. Alle randzaken, zoals administratie en een website, zijn natuurlijk wel belangrijk voor uw bedrijf, maar zouden zo min mogelijk van uw tijd moeten kosten. Op die manier bent u bezig met de activiteiten waar u goed in bent en uw geld mee verdient.

Wij zorgen ervoor dat de randzaken gemakkelijk en snel uit te voeren zijn. Zo kan u genieten van een zaterdag avond rust in plaats van de website oppoetsen, of een advertentie op Facebook plaatsen.