Onze diensten

Bedrijfswebsites

Bedrijfswebsites

Wij komen regelmatig bedrijven tegen die nog geen website hebben, of waarvan de website al duidelijk gedateerd is. Jammer, want daardoor lopen deze bedrijven klanten mis. Een website die er up-to-date uit ziet geeft meer vertrouwen aan uw klanten. Helaas kost een website up-to-date houden veel tijd. Daarom hebben wij het vdMeer Software Websites Platform ontwikkeld.

Met dit platform hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van uw website. Wij zorgen ervoor dat deze er altijd volgens de nieuwste trends uit ziet.

Het enige wat u hoeft te doen is de inhoud van de website in te vullen, of wij kunnen dit samen met u doen. En als we toch bezig zijn, is het misschien wel een goed moment om meteen even te kijken of de inhoud nog wel klopt en goed aansluit bij de bezoekers van uw website.

Door het vdMeer Software Websites platform hoeft u zich hier geen zorgen te maken. U kunt zich focussen op uw bedrijf, wij regelen de website.

Online marketing voor uw bedrijf

Online marketing voor uw bedrijf

Een goede advertentie maken online kan best een uitdaging zijn. U moet een keuze maken voor platform, zoals Facebook, Google, Twitter en Instagram. Vervolgens moet u een advertentie maken die de aandacht trekt en een doelgroep kiezen. Op ieder platform is dat vervolgens weer net iets anders, waardoor u telkens opnieuw moet leren hoe het werkt.

Wij hebben de nodige ervaring om dit voor u te doen. Zo bent u in staat om uw werkzaamheden uit te voeren, terwijl wij ervoor zorgen dat uw bedrijf goed gepresenteerd wordt op het internet.

Wij helpen u met iedere stap in het proces, zodat uw advertentie zo veel mogelijk mensen bereikt, en zo veel mogelijk reactie ontvangt.